Introducció ruta

La Ruta literària del Parc Natural de l’Albufera pertany a la modalitat de rutes que té la voluntat de connectar el nostre patrimoni natural i la literatura.

Aquesta ruta literaria consta de 9 punts, referents als diferents entradors del parc Natural de l’Albufera.

L’albufera, aquest petita bassa lluïda pel sol, ha sigut motiu d’inspiració dels escriptors. El poeta romà Rufus Festus Avienus (segle IVdC), en la seua Ora Marítima es refereix a l’Albufera amb l’expressió “palus Naccararum”, l’estany de Nacre. El clàssic Jaume Roig, en l’Espill, parla del peix i dels pescadors del llac i de les dones que el venen en el mercat de València. I, fins i tot, Ausiàs March, reconeix el cant i el crit de l’agró en la seua poesia amorosa.

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca